HomePolitikë

Balla: Djegia e mandateve nuk është një humbje

Ndërkohë përpara parlamentit protestohet, në Kuvend seanca vazhdon normalisht. Gjatë fjalës së tij që po mban në seancë Taulant Balla u shpreh se djegia e mandateve nuk është aspak një humbje pasi sipas tij politikanët si Basha nuk e meritojnë të jenë në parlament.

Shqiptarët nuk kanë parë kurrë një lider opozite që me urdhra politikë të goditen deputetët, dhe ajo që dua të ndaj me ju është se sot Lulzim Basha po sillet tipikisht si një huligam i një ndeshje futbolli. Djegia e mandateve nuk është një humbje për demokracinë pasi politikanët si puna e Lulzim Bashës nuk e meritojnë të jenë në parlament.

Ata që vranë protestuesit para tetë vitesh, dua që të vijnë në pushtet përmes dhunës.”


TË NGJASHME