HomePolitikë

Balla vë afat dhe i bën thirrje opozitës për …

Kreu i grupit parlamentar socialist, Taulant Balla ka vendosur afat, sikurse edhe kryeministri Edi Rama që tha se deri në fund të vitit duhet të përmbyllet kodi zgjedhor teksa i ka bërë thirrje opozitës në parlament të përmbyllin këte reformë.

“I bej thirrje deputeteve të opozitës është në detyrën tonë historike që ne të vijojmë punën për realizimin e detyrave të shtëpisë se hapeshin apo jo negociatat me 18 tetor ne kemi padyshim detyra shpie që duhet ti realizojmë dhe mendoj që instrumenti i vene në dispozicipn nga Bundestagu eshte udhërrëfyeei ynë më i mirë, duhet ta përmbylllim kodin zgjedhor deri në Krishtlindje se padyshim që deri në pranverën e ardhshme edhe ata që janë kundër vijimit të procesit të zgjerimit do kenë ndryshuar mendje se gabimi strategjik duhet korrigjuar menjëherë.

E pershendes perpjekjen e komisionit për të bërë edhe ndryshimet e domosdoshsme në ligjin për financimet politike, se kemi pasur një rast kur kreu i PD eshte tani ne hetim, duhet ti presim rrugën cdo lloj financimi të dyshimte”, tha Balla.


TË NGJASHME