HomeLajme

Ballsh, rikthehen protestat e punonjësve

Rikthehen problemet dhe protestat e punonjësve të rafinerisë së naftës në Ballsh. Punonjësit janë ngritur sërish në proteste këtë javë pasi puna në rafineri është bllokuar. Dyert e rafinerisë janë mbyllur për rreth 1 mijë punonjës.

Të mbetur pa pune, punonjesit kerkojne nderhyrjen e qeverise, si regullatori i vetem per zgjidhjen e situates.

Protestat kanë qenë të përsëritura në rafinerine e naftës në Ballsh ku më herët ka patur probleme edhe me pagesat dhe siguracionet e punonjësve.


TË NGJASHME