HomeLajmi i Fundit

Banka e Shqipërisë merr vendimin për këstet e kredive

Banka e Shqipërisë ka ndërmarrë masa për sektorin financiar.

Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë prite të miratojë sot vendimin për të shtyrë shlyerjen e kësteve të kredive me tri muaj, ku do të përfitojnë qytetarët dhe bizneset.


TË NGJASHME