HomeShowbiz

Banorët “e dënuar” komentojnë raportin mes tyre: Semi penalizohet nga…

Banorët janë ndarë në dy ambiente të shtëpisë pasi disa po vuajnë “dënimin” nga “Vëllai i Madh” për shkak të rregullave të thyera.

Iliri, Fifi, Arditi dhe Paloma kanë komentuar për të disatën herë sjelljen e Donaldit në shtëpi, teksa u ndalën të diskutojnë edhe për marrëdhënien e tij me Semin.

“Unë mendoj se Semi është penalizuar nga Donaldi“, – tha Arditi ndërsa Paloma i përgjigjet duke thënë: Pa diskutim, Semi është koncentruar tek Donaldi dhe është mbyllur në atë strofkullën e vet.


TË NGJASHME