HomeSociale

Banorët e Xhafzotajt bllokojnë rrugën Durrës-Shijak me kazanët e mbeturinave

Banorët e Xhafzotaj në Shijak janë ngritur në protesta për shkak të mungesës së infrastrukturës.

Dhjetëra protestues kanë bllokuar rrugën Durrës-Shijak dhe nuk lejojnë qarkullimin e mjeteve.

Banorët kërkojnë rregullimin e infrastrukturës.

Ata kanë vendosur kazanët e plehrave në mes të rrugës duke mos lejuar makinat të kalojnë.


TË NGJASHME