HomeShowbiz

Barack Obama prezanton playlistën e 2018

Ish-presidenti Barack Obama postoi një listë të këngëve të preferuara rock, pop, soul, R & B, hip-hop dhe latine të 2018-ës.

“Ndërsa viti 2018 mbyllet, po vazhdoj një traditë timen të preferuar  dhe të ndaj listën time të fundvitit”, shkroi Obama.

“Më jep një moment për të ndalur dhe për të reflektuar vitin përmes librave, filmave dhe muzikës që kam gjetur më provokuese, frymëzuese ose thjeshtë të dashur. Gjithashtu më jep një mundësi për të nxjerrë në pah autorë, artistë të talentuar- disa që janë emra familjarë dhe të tjerë që nuk mund t’i keni dëgjuar për më parë.

Shikoni më të mirat e 2018 – Shpresoj që të kënaqeni me leximin, shikimin dhe dëgjimin “. 


TË NGJASHME