HomePolitikë

Basha e nis ditën ndryshe, shoqëron pensionisten të bëjë pazaret

Kryetari i PD Lulzim Basha ka publikuar një foto ne rrjetin social Facebook, gjatë një momenti me gjyshe Veren, me të cilën ka bërë pazarin.

Përmes kësaj fotoje, kryetari Basha jep mesazh se shumë familje po perballen me shume sakrifica dhe e nisin diten me preokupime se cfare do te gatuajnë për ta.

Ne foto Basha eshte veshtur thjesht dhe ka ndihmuar pensionisten te çoje ne shtepi qeset e pakëta të perimeve.

“Me Verën, gjyshen që çdo ditë e nis me pazaret dhe preokupimin për t’i gatuar familjes. Pensionistja që si shumë të tjerë në Shqipëri kujdesen mes sakfricave për fëmijët, nipërit dhe mbesat”.

7b1cc9ba-456b-4a7e-b6ca-658d237e1a94

TË NGJASHME