HomePolitikë

Basha i bashkohet tubimit të thirrur nga presidenti Meta

2-MARS-Tubimi-BAsha

Kryetari i opozitës, Lulëzim Basha, i është bashkuar tubimit të thirrur nga presidenti Ilir Meta, në bulevardin Dëshmorët e Kombit. Ai u shpreh se kjo nuk ësht është protestë, ky është tubim, unë ndodhem në këtë tubim si prind, bashkëshort si një bashkëqytetar.

Prononcimin e tij të shkurtër kryetari i Partisë Demokratike e mbylli duke thënë: “Kam dalë me artistë, me të tjerë miq për të dhënë një mesazh të qartë që ky është një bashkim dhe tubim qytetar.”


TË NGJASHME