HomePolitikë

Basha mbyll protestën me një mesazh në anglisht për ndërkombëtarët

Kryedemokrati Lulzim Basha ka folur në anglisht për ta bërë sa më të qartë qëndrimin e tij për ndërkombëtarët që në rresht janë shprehur kundër daljes së opozitës nga parlamenti. Basha tha se nuk ka rrugë tjetër për të rikthyer demokracinë veç protestave popullore.

Ai iu kërkoi miqve të huaj të mos dëgjojnë zërin e autokratit Rama por të popullit. “Nuk ka stabilitet pa demokraci, nuk ka stabilitet pa drejtësi, nuk ka stabilitet pa ligj, nuk ka stabilitet pa pabarazi para ligjit. ”, iu tha Basha ndërkombëtarëve para selisë së PD, ndersa zgjodhi të flasë me gjuhën e tyre.

Kujtojmë që SHBA dhe BE kanë rrëzuar kërkesat e opozitës për qeveri tranzitore dhe zgjedhje të parakohshme.


TË NGJASHME