HomePolitikë

Basha publikon videon me mesazh të fortë

Basha

Kryetari i Partise Demokratike, Lulzim Basha përmes një videoje postuar në profilin e tij në Facebook ka ndarë një mesazh të fortë për gjithë shqiptarët.

“Megjithë sfidat që kemi përpara, i yni është një vend mahnitës, me njerëz të talentuar dhe plot potenciale të jashtëzakonshme. Është koha që së bashku ti vëmë në jetë”- thekson Basha.

Në mesazhin e tij, ai e vë theksin se zbulimi i potencialit në vend. “Shqipëria ime, ka ardhur koha që të merresh me potencialin e jashtëzakonshëm që ke”- ka theksuar Basha.


TË NGJASHME