HomeShowbiz

Beatrix ia merr këngës gjatë spektaklit, Donaldi i ben shikimin vrástár (Video)

Përpara fillimit të spektaklit të mbrëmshëm, në një moment Beatrix ia merr këngës së bashku me Xheisarën, por kjo gjë duket se nuk i pëlqeu aspak të dashurit të saj, Donaldit.

Ky i fundit i dha një shikim vrástar si për të thënë “boll më”, por Triksa s’pushoi derisa mbaroi këngën.

Kuptohet që në një natë të gjatë spektakli, ka nevojë edhe për momente të tilla për të thyer paksa monotoninë. Por, duke qenë se Donaldi është i fokusuar totalisht te loja dhe nuk e ka fort mendjen tek “argëtimi” i Triksës, e cila duket se ka arritur objektivin e saj në këtë ‘BBV’.

Triksa ka fituar ‘dashurinë’ e Donaldit dhe me këtë mjaftohet, ndërsa çmimin e madh duket se ia ka lënë të dashurit të saj për ta fituar, gjithmonë nëse do e fitojë ai.

Kujtojmë se të premten Triksa do jetë në nominim bashkë me Donaldin dhe Einxhel, në një nominim vërtet të fortë.


TË NGJASHME