HomeShowbiz

Beatrix më joshëse se asnjëherë më parë

Beatrix Ramosaj vazhdon të mahnitë me format dhe paraqitjet e saj. E kuruar deri në detajet e fundit, këngëtarja sigurohet që çdo herë të zbulojë më tepër se ç’duhet nga trupi i saj.

“Energji”, ka shkruar ajo, derisa në fotografi shtrëngon fustanin dhe shihet qartë që nuk ndihet rehat por këtë e ka bërë për tu dukur edhe më tërheqëse.

Beatrix Ramosaj shtrëngon fustanin, ka treguar  disa nga asetet e saj
Image


TË NGJASHME