HomeShowbiz

Bebe Rexha i kthehet ndjekëses që e kritikoi për peshën

Ndjekësit e Bebe Rexhës, veçanërisht femrat vijojnë të jenë paragjykuese ndaj peshës së këngëtares.

Së fundit njërës nga ndjekëset e Bebes duket se nuk i ka pëlqyer fotoja e fundit e saj pasi shkroi, “Wow … Ti duhet të humbësh peshë”.

Por Bebe nuk kishte ndërmend të duronte një koment të tillë dhe i ktheu menjëherë përgjigje:

“Jo, ju duhet të jeni më pranues dhe të punoni në vetë urrejtjen tuaj”.

Bebe është kritikuar shpesh për peshën e saj dhe këngëtarja është treguar gjithnjë e sigurt në vetvete dhe në trupin e saj.

Ajo është fokusuar gjithnjë në arritjet e sasj si kjo e fundit. Bebe performoi në The Ellen DeGeneres Show me një preformancë solo mahnitëse e veshur me një fustan të zi dhe çizme të zeza.


TË NGJASHME