HomeModa

Bëni buzët tuaja të duken më të mëdha

Këto mënyra do të bëjnë buzët tuaja të duken më të trash pa ndonjë mundim shumë të madh.

Pastroni me furçë lëkurën e thatë

Buzët e çara reflektojnë më pak dritë, dhe thatësia mund të jetë duke i bërë buzët të duken më të holla. Për t’i hequr qafe shtresat e lëkurës, përdorni një furçë dhëmbësh. Kjo mënyrë gjithashtu rritë qarkullimin, dhe ju jep buzëve një ngjyrë rozë.

Zbusni buzët me një krem

Kremrat për zbutje janë trajtues kundër plakjes dhe rrisin hidratimin e lëkurës. Do të funksionojë edhe në buzë.

Përdorni mbulues për të mbuluar vijat natyrale

Përdorni mbulues mbi buzët tuaja, dhe shpërndajeni atë përmbi vijën e buzëve. Do ta bëjë më të theksuar të kuqin e buzëve, dhe buzët tuaja të duken më të mëdha.

Përdorni shkëlqyes në mes të buzëve

Përdorni shkëlqyes të buzëve në ndonjë ngjyrë që është e përafërt me ngjyrën e buzëkuqit tuaj, vendosni atë në mes të dy buzëve tuaja. Produktet me shkëlqim marrin më shumë dritë, dhe bëjnë buzët të duken më të mbushura.

Kufizoni buzët

Nuk ka dyshim që kufizimi i buzëve tej vijës natyrale do t’i bëjë buzët të duken më të mëdha. Për ta provuar vetë përdorni laps për buzë që përshtatet me buzëkuqin, dhe lehtësisht kufizoni buzët mbi vijën natyrale të buzëve. Mbushni buzët me buzëkuq, ose përdorni lapsi për të mbuluar të tërën.

 

 

 

Mos përdorni buzëkuq të errët

Përdorimi i ngjyrave më të lehta dhe ngjyrë rozë nuk është vetëm trend- por do të ndihmojë që buzët të ju duken më të trasha.

Provoni dy ngjyra të ndryshme

Përdorni një nuancë në të gjithë buzët, dhe ngjyrën më të lehtë në mesin e buzëve tuaja. Nëse buza juaj e lartë është më e trash dhe e poshtmja më e hollë, aplikoni nuancën vetëm në pjesën lartë. Do të bëjë që buza juaj të duket më jashtë dhe të duket më e fryrë.

Pasi të aplikoni buzëkuqin, kufizoni pjesën e jashtme të buzëve me mbulues

Përdorni një brushë të hollë dhe mbuloni rrethin e buzëve tuaja. Nuk do të besoni sa bukur do të duken buzët.


TË NGJASHME