HomeShowbiz

Beniada i hyn në dush Donaldit: Gjithë ai çun, dy lekë sumë (Video)

Aktori Donald Veshaj është parë shpesh herë t’u bëjë rrengje banorëve të tjerë “Big Brother VIP”, sidomos Beniadës dhe Monikës.

Së fundmi, ato të dyja janë bërë bashkë dhe i kanë marrë hakun aktorit, ndërkohë që ishte në dush. Donaldi po lahej, kur Beniada dhe Monika i kanë hyrë në dush duke i hedhur miell.

“Ça bëni o”, ka thënë Donaldi.

Më pas Monika është larguar duke e lënë Beniadën të vetme. “Ja ta ktheva mbrapsht”, i ka thënë modelja Donaldit.

Ajo ka hapur derën e dushit dhe i është drejtuar: Gjithë ai çun, dy lekë su*më! Duke i marrë hakun për të gjitha shakatë e tij.

Donaldi është banori që ka bërë më shumë rrengje banorëve të tjerë. Duket sikur ai argëtohet kështupor tani ishte radha e të tjerëve ti bënin rreng atij.


TË NGJASHME