HomePolitikë

Berisha ironizon me një foto betimin e Arta Vorpsi tek noterja

Ish-kryeministri Sali Berisha e përcjell me ironi betimin e Arta Vorpsit pranë një notereje si anëtare e Gjykatës Kushtetuese.

E pa dekretuar nga Presidentit dhe e pa votuar nga Parlamenti, zonja Vorpsi u kualifikua automatikisht si anëtare e kushtetueses me pretendimin se kreu i Shtetit nuk kishte zbatuar afatet kohore.


TË NGJASHME