HomeLajme

Besojeni ose jo, Kylie ka shpenzuar këtë shumë të frikshme për të porositur ushqim në shtëpi dhe preferencat janë kaq të çuditshme

E keni provuar ndonjëherë të shtriheni në divan, mos të keni asgjë për të bërë, e ndërkohë merrni në dorë celularin për të porositur ushqim?

Sepse vërtet është një kënaqësi e paparë!

Këtë eksperiencë nuk mund ta përshkruajë askush tjetër më mirë se Kylie Jenner!

TMZ raporton se Kylie shpenzon shuma të çmendura nëpër aplikacione shërbimi ushqimesh!

Për plot një vit ajo pagoi 10,000 dollarë për ushqimin e porositur dhe specifikisht bëhet fjalë për vitin e kaluar.

Përtej kësaj, porositë e Kylie-t janë të çuditshme! Një herë ajo porositi një karrotë të vetme! Ajo gjithashtu njihet për porositë e saj për gjevrekë me krem djathi, caffe latte me matcha dhe sandwich me gjel deti!

Duhet thënë që shijet e saj janë shumë të veçanta!

Nëse Kylie Jenner do të jetonte në Shqipëri e sigurt që do të ishte klientja e preferuar e Snapfood.al!

Burimi: Iconstyle.al


TË NGJASHME