HomeShowbiz

Beyonce shëndërrohet për Halloween

Festa e Halloween ka bërë ndryshime drastike edhe te këngëtaret e njohura të cilat u shndërruan në personazhe të ndryshme.

Ishte kjo Rita Ora e cila ditë më parë solli imazhe në rrjete sociale ku ishte transformuar në këngëtarin Post Malone.

Dhe tani, është Beyonce e që poashtu në fotot e reja duket tërësisht ndryshe me flokët e shkurtra dhe është maskuar si Toni Braxton.

Madje, diva botërore ka realizuar edhe një set të fotografive sikurse Braxton që bëri më herët.


TË NGJASHME