HomeSociale

Bilanc tragjik në Itali, numri i viktimave nga koronavirusi, tejkalon atë të Kinës

Bilanc tragjik në Itali. Ditën e sotme, numri i viktimave ka tejkaluar numrin e viktimave të shënuara në Kinë. 3405 viktima, kundrejt 32245 viktimave të shënuara deri më tani në Kinë.

Shefi i Urgjencës në Itali, Angleo Borreli, ishte ai që dha këtë informacion, ndërkohë që ndau me publikun edhe informacion mbiu gjendjen aktuale. Deri më tani, janë shënuar plot 33.190 raste me koronavirus, ndeërsa 4440 persona janë të shëruar dhe kanë lënë spitalin.


TË NGJASHME