HomeShëndeti

Bima që shëron çdo gjë, nga koka deri te thembrat

Shtypja e lartë e gjakut, kolesterina e shtuar dhe mbyllja e enëve të gjakut mund të shërohen me pika murrizi.

Bashkë me to, zvogëlon rrezikun nga shfaqja e sëmundjeve të zemrës, por edhe i zbut simptomat e bronkitit, inflamacionin e mushkërive dhe sëmundjeve të tjera të mushkërive.

Përbërësit: 60 g përzierje të fletëve të freskëta dhe luleve të murrizit, 3 dcl 96% alkool medicinal.

Përgatitja: Pritni imët lulet dhe fletët dhe vendosni në kavanoz qelqi.

Hidhni tri decilitra alkool, përzieni, mbylleni dhe lëreni në temperaturë dhome tri javë.

Përmbajtjen kullojeni dhe hidheni në një ambalazh të errët qelqi i cili gjithashtu mbyllet hermetikisht dhe ruajeni në vend të errët dhe të ftohtë.

Kjo sasi do të duhej t’ju mjaftojë për tre muaj.

Përdorimi: Tundni 15 pika tinkture në 50 deri 100 ml ujë dhe pini gjysmë ore para ngrënies.

Pini tri deri në katër herë në ditë rregullisht tre muaj. Pas tre muajve duhet të bëni pauzë.


TË NGJASHME