Lajme Sociale Teknologji

Bisedat në ‘Messenger’ dhe ‘Facebook’, ja gabimet që bëjmë gjatë komunikimit

Dixhitalizimi i mënyrës së komunikimit në botën moderne ka aspiruar që të bashkojë sa më shumë njerëz.

Një formë e lehtësimit të komunikimeve edhe ndërmjet grupeve ndryshme, qoftë profesionale apo të shoqërisë, është edhe mbledhja e personave të caktuar për bisedë në një grup të vetëm.

Megjithatë, ekzistojnë disa gabime që njerëzit bëjnë, sipas hulumtimeve të realizuara nga Facebook në ‘Messenger’.

Sipas rezultateve, dy gabimet kyçe që bëjnë pjesëmarrësit e grupeve të bisedave është dërgimi i mesazheve të shumta përnjëherë, si dhe dërgimi i vetëm një ’emoji’.

Kjo gjë, sipas tyre, shkakton shqetësim psikologjik tek bashkëbiseduesit në grup.

Gabime të tjera të mëdha që mund të bëni përfshijnë thashethemet dhe përcjellja e personave në mënyrë të fshehtë. Related posts

Rama nga Përmeti: Opozita sillet si…

Mila

Kapen në Morinë dy të shumëkërkuar nga Zvicra, ja akuzat

Klaudia gotanews

Maqedoninë e Veriut, jep dorëheqjen kryeprokurorja

Klaudia gotanews
Na Kontaktoni!