HomeShowbiz

Bisedë të dashuruarish?! Donaldi-Triksës: Kam shokë burra jashtë, i kanë b*let katrore!

Donaldi është për momentin një nga banorët më” të padëshiruar” në shtëpi, kjo sipas ndarjeve të disa çmimeve që vetë banorët e tjerë vendosën pë njëri-tjetrin.

Pas kësaj ai ka dalë në oborr dhe ka folur me Beatrixin. Donaldi ka folur për jetën jashtë. Sipas tij, ka një jetë më të bukur jashtë dhe njerëz të fortë.

Ai është shprehur në sy të Triksës se ka shokë të fortë burra), të cilët i quan me ‘b*le katrore’, kjo si një epitet që bëjnë gjëra të mëdha.

Ai ka thënë: Që realisht të isha jashtë o zemra. Jam mësuar me burra shpirti. Shoku im blen 12 mijë euro vizatimin. Kam burra jashtë edhe njërëz që i kanë katrore, realisht katrore.


TË NGJASHME