HomeShowbiz

Bledi Strakosha: “Tradhëtia më ka shtuar dashurinë”

Bledi Strakosha është një nga moderatorët më të hapur dhe më pa komplekse në Shqipëri. Në një intervistë për emisjonin “Thumb” ai ka pranuar që ka tradhëtuar në lidhjet që ka pasur.

Ai thotë se tradhëtia i ka shtuar dashurinë si dhe që ndan raportet emocionale nga raportet seksuale.

Blendi shprehet: “Po unë kam tradhëtuar dhe këtë e pranoj. Unë tradhëtinë e shoh si një vlerë që e shton dashurinë për aq kohë sa është thjesht seksuale. Pra emocionalisht ti nuk tradhëton, ke një zgjedhje po seksualisht ke nevoja të ndryshme. Disa gjëra seksuale janë edhe momentale. Disa janë të bukura fizikisht disa shpirtërisht”.


TË NGJASHME