HomeModa

Bluzat, që me siguri i vishni vetëm në shtëpi, janë kthyer në trendin e ri

Jo çdo gjë që kthehet në trend duhet të na pëlqejë, pasi çfarë s`po na shohin sytë, gjëra nga më të çuditshmet.

Një prej këtyre trendeve po preferohet gjithnjë e më shumë nga disa njerëz, ndërsa nga disa të tjerë po cilësohet si një “trend i shëmtuar”. Bëhet fjalë pikërisht për bluzat e dikurshme, që shumë prej nesh mund t`i përdorin ende si bluza shtëpie, pasi janë komode dhe shumë të ngrohta.

Këto bluza janë kthyer në të preferuarat e VIP-ave.

Ç`prisni të nxirrni tuajën nga fundi i dollapit? Gjeni diçka të bukur për ta kombinuar dhe “pushtoni” rrugët e qyetetit si ‘fashioniste’ të vërteta!

 


TË NGJASHME