HomeShowbiz

Boksieri i famshëm Mike Tyson voton për herë të parë

Boksieri i famshëm, Mike Tyson tha sot se planifikon të votojë për herë të parë në zgjedhjet presidenciale të vitit 2020.

“Këto zgjedhje do të jenë votimi im i parë. Unë kurrë nuk kam menduar se mund ta bëj, për shkak të krimit tim të rëndë. Jam krenar që më në fund votoj”, shkroi ai në Twitter.

Tyson, 54 vjeç, bëri tre vjet burg, pasi u dënua për përdhunim dhe dy akuza për sjellje të devijuar seksuale në vitin 1992, sipas CNN.

Ndërsa shumë shtete i ndalojnë të votojnë personat e dënuar për krime, në vitin 2019 në Nevada, ku jeton Tyson, u mirtua një ligj që rivendosi të drejtën e votës për personat e dalë nga burgu.

Burimi: CNN


TË NGJASHME