HomeSport

Braktisi Shqipërinë për Italinë, talenti shqiptar nënshkruan me Bologna

Para pak kohësh, Marko Molla, la Shqipërinë, për tu kthyer në portierin e moshave të Italisë. Së fundmi Molla, ka nënshkruar një kontratë si futbollist profesionist me Bologna.

Portieri 17-vjeçar, ka hedhur një hap shumë të rëndësishëm përsa i përket karrierës së tij, pasi edhe nga klubi shihet si një futbollist me persperktivë. Molla do të jetë gardian i portës së U-19 të Bolgna dhe drejtuesit e klubit kanë plane duke shpresuar në vazhdimësinë e formës së 17-vjeçarit.


TË NGJASHME