HomePolitikë

“Brenda majit Shqipëria do të jetë e hapur tërësisht?! Përgjigjet Rama

Kryeministri Edi Rama nga foltorja e Kuvendit të Shqipërisëu tha se brenda muajit maj vendi do të jetë i hapur tërësisht nga masat e marra për pandeminë.

Ai shtoi se do të hapen edhe kufijtë dhe do të përgatitemi për sezonin turistik.

Pjesë nga fjalimi

Nëse nuk do të kishim bërë gjërat e duhura, mund të mos takoheshim këtu, por të numëronin humbjet e jetës, plagët e rënda dhe kolapsin në kushtet e një përballje, ku shumë shtete më të zhvilluara se ne e humbën.

Jeta më ka çuar dikur pranë një njeriu të zemrës në një spital amerikan në Massachusetts dhe kur kam hyrë në atë spital dhe kam parë se ç’ndodhte kam menduar se kjo këtu është dora e Zotit, se nuk ka mundësi. Përpara syve të mi kam parë atë qenie, që do të jepja jetën time që të kthehej nga koma dhe sot në atë vend ku gjendet ai spital numërohen deri tani 6 mijë të vdekur me vetëm dyfishin e Shqipërisë, por ne ia dolëm. Brenda majit Shqipëria do të jetë e hapur tërësisht, kufijtë do të jenë hapur dhe ne do të përgatitemi për sezonin turistik.

K.S/GotaNews


TË NGJASHME