HomeShowbiz

Brenda spitalit ultra-privat të lindjes së Meghan Markle: ‘Ata mund të shijojnë lindjen në paqe’

Më 4 qershor, Meghan Markle mirëpriti vajzën e saj të vogël, Lilibet Diana, në Spitalin Santa Barbara Cottage, me një largësi jo shumë nga shtëpia e Meghan dhe Princit Harry në Montecito.

“Ata panë disa spitale para se të vendoseshin në Spitalin Vilë Santa Barbara,” i tha një burim PEOPLE në numrin e kësaj jave. “Meghan e zgjodhi sepse është themeluar nga femrat.”

Kujdesi i Meghan u mbikëqyr nga Dr. Melissa Drake, me mbështetje të largët nga Dr. Gowri Motha në Mbretërinë e Bashkuar, i cili ndihmoi në mbikëqyrjen e kujdesit gjatë lindjes së Archie në Spitalin Portland të Londrës.

Qendra më moderne e lindjes ofron një përqasje të lindjes të individualizuar në familje, në qendër të familjes. (Përveç një menuje për të porositur shërbim në dhomë dhe një divan të rehatshëm për Harry!)

“Siguria dhe privatësia ishin gjithashtu përparësi,” shton burimi. “Ata kishin një ekip të madh sigurie që spitali duhej të akomodonte.”


TË NGJASHME