Botë Lajme Teknologji

Bugatti Divo, makina që kushton 5 milionë euro më në fund në Evropë

Ka mbërritur më në fund në Evropë, Bugatti Divo . Makina që kushton plot 5 milionë euro po bën prezantimin e saj në Sallonin e Parisit.

Interesant është fakti se prezantimi i Bugatti Divo në kryeqytetin francez bëhet pasi 40 ekzemplarët e këtij automjeti të jashtëzakonshëm janë shitur që të gjitha.

1500 kuaj fuqi, me aerodinamikë të re, më e lehtë dhe me më shumë “muskuj”, sidomos në pjesën e pasme të saj, Divo është fantastik. Por, pavarësisht këtyre, Divo nuk është më i shpejtë sesa Chiron. Shpejtësia maksimale e tij është 380 km/h, ndërsa ajo e Chiron është 420 km/h.

Related posts

Tendencat e vjeshtës për zbukurimin e thonjve

alba

Pse babai ka kaq rëndësi për jetën e së bijës?

Mila

OSBE: Jemi të shqetësuar për dhunën!

Klaudia gotanews
Na Kontaktoni!