HomeSociale

Bulqizë/ Helmohen 11 nxënës në laboratorin e shkollës

Njëmbëdhjetë nxënës të shkollës 9-vjeçare “Shefqet Tançi” në Bulqizë janë helmuar gjatë orës së kimisë.

Ngjarja ndodhi në laboratorin e shkollës ku po kryheshin detyra praktike për orën e mësimit.

Të 11 nxënësit janë dërguar në spital për trajtim mjekësor pas helmimit. Ata shfaqën simptoma marrje mendsh dhe të vjella.


TË NGJASHME