HomeShowbiz

Caitlyn Jenner paralajmëron Kardashians: Qëndroni jashtë fushatës sime

“Politika mund të jetë” biznes i ndyrë “dhe të gjitha kanë markat e tyre dhe bizneset që ata drejtojnë,” tha Caitlyn për vajzat Kendall dhe Kylie Jenner, ndër të tjera. 

“Kështu që unë u thashë atyre, nuk dua që ju të përfshiheni. Unë nuk dua asnjë monedhë nga ju, as një tweet, as një postim në Instagram. Vetëm mos u përfshi në këtë.”

Ajo mund të bënte vetëm një përjashtim për Kim, tha Caitlyn, sepse ajo tashmë ka hyrë në rrugën politike me angazhimin e saj për të ndryshuar botën e búrgjeve. 

“Ne folëm për atë temë, thjesht nuk doja që ajo të përfshihej në fushatë. Por nëse ajo dëshiron të flasë për búrgun, i cili është i rëndësishëm në Kaliforni, ajo ka numrin tim. “

Caitlyn ka gjashtë fëmijë nga tre martesa. Në atë kohë ajo ishte e martuar me Kris Jenner, Kim, Kourtney, Khloé dhe Rob Kardashian ishin gjithashtu njerka të saj.


TË NGJASHME