HomePolitikë

Cakaj uron VV dhe LDK për marrëveshjen: I domosdoshëm bashkëpunimi i shtuar mes Kosovës e Shqipërisë

Ministri per Europen dhe Punet e Jashtme, Gent Cakaj ka uruar per marreveshjen VV dhe LDK në formimin e Qeverisë së re të Republikës së Kosovës.

Permes reagimit te tij, Cakaj theksoi se në sfidat e shumta do te kete bashkëpunim te shtuar mes Kosovës e Shqipërisë, duke e cilesuar ate te domosdoshëm.

“Në sfidat e shumta që qëndrojnë para nesh, bashkëpunimi i shtuar mes Kosovës e Shqipërisë është i domosdoshëm. Presim me padurim të fillojmë me biseda përmbajtësore me Qeverine e re të Kosovës për të zhvilluar një program të përbashkët e në të mirë të dy vendeve.”, tha Cakaj.


TË NGJASHME