HomeModa

Çanta e re Gucci që së shpejti do ta shihni gjithandej

Gucci është një prej firmave të luksit më të preferuara nga të gjithë.

Çdo gjë që kjo firmë nxjerr shumë shpejt kthehet në trend, madje rrugëve të qytetit e shohim shpesh logon e saj, edhe pse në shumë raste në imitime.

Gucci është ngado, që nga t-shirtet e famshme me logon para, e deri të portofolat apo çantat.

Por, cila është çanta e re e Gucci-t që do të shohim të pushtojë rrugët e qytetit shumë shpejt?

Çanta e re në formë drejtkëndëshi ka tre shiritat tipik me ngjyrat jeshile dhe të kuqe dhe logon “GG”, që nuk mungon asnjëherë.

 


TË NGJASHME