HomeShowbiz

Capital T më në fund zbulon të dashurën

Reperi Capital T më në fund na ka njohur me të dashurën e tij.

Ai ka marrë ‘guximin’ që me ndjekësit e shumtë ta ndajë më në fund një fotografi me vajzën që ia ka rrëmbyer zemrën.

Kapo gjithmonë është munduar ta mbajë larg medieve jetën private dhe  ka qenë i rezervuar prej kohësh mirëpo më në fund erdhi koha që edhe ai ta bëjë publike lidhjen.

Emrin e vajzës nuk e ka zbuluar por pritet ta marrim vesh shumë shpejt se kush ia ka rrëmbyer zemrën reperit i cili është shumë i dashur për fasnet e tij.

 


TË NGJASHME