HomeSociale

Çelet me ceremoni festive dhe panaire, sezoni turistik në Pogradec

Qyteti i Pogradecit ka çelur sezonin turistik veror përmes një ceremonie e cila është shoqëruar me panaire të punimeve artizanale, gatime të ndryshme por edhe aktivitete të tjera.

Pogradeci këtë sezon e ka nisur me banorët e qytetit por edhe të ardhurit që zgjedhin freskinë e liqenit në stinën e nxehtë.

Eduart Kapri kryetar i Bashkisw Pogradec në ditën e çeljes së sezonit ka ftuar turistw vendas dhe tw huaj pwr tw shijuar panoramwn dhe mikpritjen Pogradecare.

Panairi i organizuar nw kwto ditw festive ka sjellw disa nga elementwt e kulinarisë dhe artizanatit tw Pogradecit por edhe tw rrethinave tw ndryshme.

Mes një ceremonie festive që ka qenë e larmishme për gjithë pjesëmarësit nuk kanë munguar as festimet e shumta që do të vazhdojnë deri vonë.


TË NGJASHME