HomeTeknologji

CEO i Samsung: Së shpejti një paisje në formën e një libri me ekran të palosshëm

DJ Koh, president dhe CEO i divizionit telefonik të Samsung, ka vë në dukje disa informata në lidhje me pajisjen e palosshme gjatë ngjarjes së lansimit të Galaxy A9 në Kuala Lumpur dje.

Është thënë dhe shkruar shumë për pajisjen e palosshme të Samsung. Më shumë informacion rreth kësaj pajisje do të ofrohet në SDC 2018, muajin e ardhshëm. Pajisja nuk mund të lançohet deri në vitin e ardhshëm.

Ai tha se pajisja do të dyfishohet si një tablet dhe telefon.

Raportet e mëparshme kanë sugjeruar se pajisja do të ketë një formë të librit me një ekran vertikalisht të palosshëm. Dizajni i brendshëm do të fshehë ekranin kryesor në tërësi kur të paloset. Telefoni do të mbetet i përdorshëm me ekranin e jashtëm kur pajisja të jetë e palosur.

Koh nuk konfirmoi specifikat e ekraneve. Ai përmendi se do të jetë e mundur që pajisja të përdoret si një tablet që kryen shumë punë në të njejtën kohë përpara se të palohet dhe të përdoret si telefon. “Kur shfaqim një telefon të palosshëm, duhet të jetë me të vërtetë kuptimplotë për klientët tanë”, tha ai, duke shtuar se “nëse përvoja e përdoruesit nuk është në përputhje me standardin tim, unë nuk dua të ofroj ato lloj produkti”.

Koh është optimist për perspektivat për pajisjen e palosshme. “Jam pozitiv që kemi nevojë për një telefon të palosshëm”, tha ai duke shtuar se “ndoshta kur të fillojmë shitjen e telefonit të palosshëm, mund të jetë një treg i ri, por patjetër që do të zgjerohet”.

Konferenca e zhvilluesve të Samsung do të mbahet në fillim të muajit të ardhshëm.

Kompania pritet të ofrojë një promovim të pajisjes në këtë ngjarje në San Francisko.


TË NGJASHME