HomeModa

Ceremoni gjatë vjeshtës, ja disa nga fustanet më në modë

Në përgjithësi të gjithë jemi dëshmitar të faktit që pjesa më e madhe e dasmave organizohen në muajt e verës. Mirëpo duke pasur parasysh temperaturat përvëluese që na shoqërojnë gjatë kësaj stine zgjedhja e fustanit që ne do të veshim gjatë ceremonisë apo festës së organizuar bëhet e vështirë.

Ndërsa stina e cila konsiderohet si perfektja për të organizuar një dasmë është vjeshta. Temperaturat nuk janë shumë të larta, por nuk është as ftohtë dhe ju mund të zgjidhni të vishni çfarë të doni pa u shqetësuar aspak.

E dimë shumë mirë sa e vështirë është të gjeni një fustan të përshtatshëm për një dasmë a event në dimër, megjithatë ne kemi disa sugjerime që mund t’ju vijnë në ndihmë për të vendosur për veshjen e radhës.

I hapur te shpatullat

I zi me detaje tyli

Velvet smeraldi

Me temina dhe mëngë të gjata

Me detaje xixash dhe dekolte të hapur

Me mëngë tyl të fryra

Me temina dhe shpatulla jashtë

Qëndrojmë te teminat

Velvet vishnje i çarë te këmbët

Për ato që duan të bienë në sy

I gjatë me dekolte shumë të hapur

Me një mëngë

Me detaje frudash

I zi, me temina, i rehatshëm


TË NGJASHME