HomePolitikë

Çështja Brexit, Johnson: I zgjas dorën BE-së

Boris Johnson është gati t’i shtrijë dorën BE-së për të bërë mijëra përpjekje shtesë për arritjen e një marrëveshje të re mbi Brexit.

Por thekson se “marrëveshja e arritur nga Brukseli me Theresa May ka vdekur dhe se kufizimi i barrierës mbi kufirin irlandez nuk është e mirë dhe duhet të zhduket”.

“Me këto kushte, janë të gjitha shanset për të arritur një marrëveshje”, shtoi kryeministri i sapo zgjedhur për BBC-në, për vizitë në Skoci.

Nga ana tjetër Johnson shprehet se “nuk sheh asnjë arsye për organizimin e një referendumi të dytë për skocezët”.


TË NGJASHME