HomeTeknologji

Çfarë bëjnë fotografët për të patur foton perfekte?

Sa herë shikojmë një foto të bukur,mendojmë se personat në të janë fotozhenikë apo fotografi ka qenë shumë profesionistë. Në fakt, asnjëherë nuk imagjinojmë prapaskenat që mund të ketë realizimi i fotos perfekte.  

Duhet gjetur vendi i duhur, momenti i duhur, drita e duhur dhe…personazhet e duhura që pranojnë çfarëdolloj sakrifice për të realizuar foton e ëndrrave të tyre. Sidomos nëse bëhet fjalë për albumin e martesës, atëherë duhet të dini se nusja do të jetë gjithmonë gati për të plotësuar çdo kërkesë të fotografit. 

Vajza delikate, kthehet menjëherë në një “sportiste olimpiade” dhe po i njëjti përkushtim, pritet edhe nga të pranishmit e tjerë në set. Për të kuptuar më mirë se për çfarë po flasim, shikoni galerinë e fotove që kemi përzgjedhur. 


TË NGJASHME