HomeShowbiz

Çfarë do t’i kërkojë Jul Deda Bashës nëse vjen në pushtet pas 25 prillit?

I ulur përballë moderatorit Silvi Fort, në këtë puntatë ishte aktori Julian Deda. I pyetur nga moderatori se çfarë Jul Deda do t’i thoshte Lulzim Bashës dhe Edi Ramës pas 25 Prillit, ai iu përgjigj kështu:

Silvi Fort: Çfarë do t’i thoje Bashës edhe Ramës, nëse do të vinte opozita në pushtet çfarë do t’i thoje Bashës dhe e anasjella?

Jul Deda: Nëse Basha do të fitonte zgjedhjet, unë personalisht kam tagrin moral që mund t’i kërkoj më shumë llogari se Edi Ramës, sepse unë e kam mbështetur, e kam votuar, kam investuar nga ana e imazhit, etj. Unë do t’i kërkoj shumë më tepër, të paktën me këto që kanë lidhje me mua si grup interesi, që është teatri sepse unë mendoj që Tirana nuk ka nevojë për një teatër por për 10 teatro, dhe sa ta bëj unë publikun që të vijë nga kinostudio në qendër, i shkoj unë atje.


TË NGJASHME