HomeLifestyle

Çfarë ka ndodhur vërtet midis Princit Harry dhe Princit William?

A e keni ditur se dy princat ishin të zemëruar nga njëri-tjetri? Sigurisht, ju nuk e keni ditur, sepse ka çështje më të mëdha në botë tani. Por nëse jeni kurioz për të mësuar më shumë rreth dramës mbretërore ne po ju tregojmë se çfarë ka ndodhur.

1. Harry dhe Willam, djemtë e Princeshës Diana, janë rritur duke bërë gjithçka që dëshironin. Të dy u martuan, të dy martesat ishin mjaft të diskutueshme.

 What Really Happened Between Prince Harry and Prince William? #2 | Brain Berries

2. Tensioni mes dy mbretërve është rritur përpara se të shfaqej Meghan Markle. Sipas burimeve të caktuara, grindja e tyre filloi me shërbimin ushtarak të Harry-it në ushtri, gjë që u bë arsyeja e vërtetë për vite, për mosmarrëveshje midis dy vëllezërve. Princi Harry madje tha që dhjetë vjet në ushtri i kreu me më shumë normalitet sesa mendon familja e tij.

 What Really Happened Between Prince Harry and Prince William? #3 | Brain Berries

3. Harry pranoi se pasi u kthye nga ushtria në vitin 2015, jeta e tij mbretërore nuk i përshtatej ashtu si dikur. Ai madje konsideroi të merrte një punë aktuale në mënyrë që të jetonte jashtë emrit të familjes së tij.

 What Really Happened Between Prince Harry and Prince William? #4 | Brain Berries

4. Një nga burimet vuri në dukje se Harry nuk donte të kishte si hije Uilliamin gjatë gjithë kohës. Ai gjithmonë dëshironte të ishte i ishte pjesë e përkushtimit nga familja por gjente vetëm prova për të kundërtën. Ai dëshironte të qëndronte në ushtri.

 What Really Happened Between Prince Harry and Prince William? #5 | Brain Berries

5. Princi William dyshohet se ka thënë disa gjëra për vëllain e tij të vogël dhe vazhdimisht i kujtonte atij se cili prej tyre ishte i destinuar të bëhej mbret. Ndoshta, ose mund të jetë që William kishte probleme me Harry por nuk mund t’i pranonte ato haptazi, kështu që këto gabime ishin mënyra e tij për t’i thënë botës se si ndjehej.

 What Really Happened Between Prince Harry and Prince William? #6 | Brain Berries

6. Aktualisht, Duka i Sussex është përqendruar plotësisht në të ardhmen, të cilën ai nuk ka ndërmend të kalojë në mbretëri. Në fillim të janarit të vitit 2020, Harry dhe Meghan u larguan nga mbretëria, ndërsa ende mbanë titujt Duka dhe Dukesha e Sussex. Ishte mënyra e tyre për të thënë, “ne jemi të lodhur nga drama juaj mbretërore.”

 What Really Happened Between Prince Harry and Prince William? #7 | Brain Berries

7. Harry dhe Meghan u kthyen në Kanada me djalin e tyre, por pas ca kohësh, në shkurt ata u kthyen në Britani të Madhe për të marrë pjesë në disa ngjarje. Princi Harry vizitoi familjen e tij dyke u kthyer në Mbretërinë e Bashkuar për t’u përgatitur për këtë veprim dhe për të marrë pjesë në ngjarje të ndryshme mbretërore. Periudha e Covid ishte pikërisht koha kur Harry dhe Meghan vendosën të shkëputen përgjithmonë nga Mbretëria.

 What Really Happened Between Prince Harry and Prince William? #8 | Brain Berries

Sidoqoftë, le të kthehemi te tema: të dy vëllezërit po veprojnë ashtu si çdo vëlla normal do të ishte në situatën e tyre. Nuk ka asnjë armiqësi, asnjë urrejtje mes tyre, vetëm një agresion pasiv dhe çështje të pazgjidhura fëmijërie, për të cilat nuk mund t’i fajësosh ata me të vërtetë. Vë bast nëse ata thjesht do të dehen dhe do të flisnin për të gjitha, do t’i shpëtonin kësaj drame familjare.


TË NGJASHME