HomeShowbiz

Çfarë mendon Jennifer Lopez për tradhëtinë e Alex?

Pothuajse menjëherë pas lajmit të fejesës së tyre, dolën thashetheme se Alex Rodriguez e ka tradhëtuar Jennifer Lopez. Megjithatë duket se kjo e fundit mund ta vërë dorën në zjarr për besnikërinë e partnerit të saj.


“Ajo i ka dëgjuar thashethemet e tradhëtisë në të shkuarën dhe nuk është bezdisur kurrë nga ato”, thotë një burim. “Ajo ka besim tek ai dhe dashuria e tij. Ata janë të pandashëm dhe pothuajse të gjithë kohën bashkë.”


TË NGJASHME