HomeTeknologji

Çfarë mund të bëjnë të rinjtë shqiptarë për të përmirësuar aftësitë e tyre digjitale?

A po kërkon mënyra për të zhvilluar aftësitë e tua digjitale? Këtu janë disa këshilla që ne kemi gjetur, për t’ju ardhur në ndihmë.

1. Kurse dhe Webinare në Internet

Merr pjesë në kurse praktike në internet për të zhvilluar aftësitë e tua digjitale.

2. Ndiq blogje digjitale

Mbaje veten të azhurnuar me të gjitha ndryshimet që ndodhin në fushën e digjitalizimit.

3. Ndërmerr iniciativa

Kërko çdo mundësi për të kuptuar botën dhe nevojat e saj. Duke vepruar kështu ti do të zhvillosh veten dhe komunitetin tënd.


TË NGJASHME