HomeSociale

Çfarë po bën Jozefina Topalli në këto ditë të krizës politike

Jozefina Topalli, prej vitit 2017 është shkëputur nga politika aktive dhe daljet e saj në media janë shumë të rralla. Kohët e fundit ajo nuk ka preferuar më të flasë për çështjet e politikës, duke u larguar fare dhe nga media.

Tashmë Topalli duket se i është përkushtuar jetës së saj private dhe udhëtimeve. Këtë fundjavë, ish-kryeparlamentarja ka zgjedhur që ta kalojë në Francë, shkruan dosja.

Franca për të është një vend shumë preferuar, pasi aty jeton vjaza e saj e madhe të cilën e viziton shpesh.


TË NGJASHME