HomeTeknologji

Çfarë pritet të dalë në Netflix në muajin gusht

Pas korrikut duket se gushti do të jetë pak më i qetë në Netflix nëse nuk jeni një Avatar. Një tifoze e Airbender, pasi pa që të katërt sezonet e “Books of the legend of Korra” tha se vazhdimi i Nickelodeon i animuar do të vi në transmetim më 14 gusht.

Nickelodeon e cila filloi në vitin 2012 u vlerësua nga fansat dhe nga kritikët për animacionin e saj të bukur dhe trajtimin me tema politike dhe mjedisore.

Rezultoi një rënie në vlerësimet në sezonin e tretë dhe atë të katërt. Megjithëse gjatë viteve që ka gjetur një audiencë përmes transmetimit, gjithmonë ka qenë pak e vështirë të gjesh në internet. Deri më tani, vetëm dy sezonet e para ishin në dispozicion në CBS All Access, nëse do të donit të shikonit të katër, do të duhej të regjistroheshit në kanalin Nick Hits në Amazon Prime.

Tani, megjithatë, fandomat ATLA dhe TLOK më në fund mund të bashkohen në Netflix edhe do të keni mundësin të shikoni të gjitha pjesët.

Gjithsesi lista për muajin gusht në Netflix eshtë e gjatë duke filluar nga sezoni i pestë i Luciferit dhe filmi i ri superhero Project Power, me stërvitjen Jamie Foxx dhe Joseph Gordon-Levitt shkruar nga Mattson Tomlin, bashkëautor i filmit të ardhshëm të drejtuar nga Robert Pattinson, i udhëhequr nga Batman.

Këtu është gjithçka që po hyn dhe largohet nga Netflix në gusht.

Në dispozicion me 1 gusht!

A Knight’s Tale
Acts of Violence
The Addams Family (1991)
An Education
Being John Malkovich
Death at a Funeral
Dennis the Menace
Elizabeth Harvest
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Hardcore Henry
Iron Man Armored Adventures: Season 1-2
Jurassic Park
Jurassic Park III
The Lost World: Jurassic Park
Mad Max (1979)
Mr. Deeds
My Perfect Landing: Season 1
Nagi-Asu: A Lull in the Sea: Season 1
The NeverEnding Story
The NeverEnding Story 2: The Next Chapter
The Next Step: Season 6
Nights in Rodanthe
Ocean’s Thirteen
Ocean’s Twelve
Operation Ouch: Season 1
Operation Ouch: Special
Remember Me
Seabiscuit
Super Monsters: The New Class — Netflix Family
Toradora!: Season 1
Transformers Rescue Bots Academy: Season 2
The Ugly Truth
What Keeps You Alive

Në dispozicion me 2 gusht!

Almost Love
Connected — Netflix Documentary

Në dispozicion me 3 gusht!

Immigration Nation — Netflix Documentary

Në dispozicion me 4 gusht!

A Go! Go! Cory Carson Summer Camp — Netflix Family
Malibu Rescue: The Next Wave — Netflix Family
Mundo Mistério / Mystery Lab — Netflix Original
Sam Jay: 3 In The Morning — Netflix Comedy Special

Në dispozicion me 5 gusht!

Anelka : L’Incompris / Anelka: Misunderstood — Netflix Documentary
World’s Most Wanted — Netflix Documentary

Në dispozicion me 6 gusht!

The Rain: Season 3 — Netflix Original
The Seven Deadly Sins: Imperial Wrath of The Gods — Netflix Anime

Në dispozicion me 7 gusht!

Alta Mar / High Seas: Season 3 — Netflix Original
Berlin, Berlin — Netflix Film
The Magic School Bus Rides Again Kids In Space — Netflix Family
¡Nailed It! México: Season 2 — Netflix Original
The New Legends of Monkey: Season 2 — Netflix Family
Selling Sunset: Season 3 — Netflix Original
Sing On! Germany — Netflix Original
Tiny Creatures — Netflix Original
Wizards: Tales of Arcadia — Netflix Family
Word Party Songs — Netflix Family
Work It — Netflix Film

Në dispozicion me 8 gusht!

The Promise
We Summon the Darkness

Në dispozicion me 10 gusht!

Game On: A Comedy Crossover Event — Netflix Original
Nightcrawler

Në dispozicion me 11 gusht!

Mr. Peabody & Sherman
Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids — Netflix Comedy Special

Në dispozicion me 12 gusht!

Scary Movie 5
(Un)Well — Netflix Documentary

Në dispozicion me 13 gusht!

Safety Not Guaranteed
Une fille facile / An Easy Girl — Netflix Film

Në dispozicion me 14 gusht!

3%: Season 4 — Netflix Original
El robo del siglo — Netflix Original
Fearless — Netflix Film
Glow Up: Season 2 — Netflix Original
Project Power — Netflix Film
The Legend of Korra: Book One: Air
The Legend of Korra: Book Two: Spirits
The Legend of Korra: Book Three: Change
The Legend of Korra: Book Four: Balance
Octonauts & the Caves of Sac Actun — Netflix Family
Teenage Bounty Hunters — Netflix Original

Në dispozicion me 15 gusht!

Rita: Season 5 — Netflix Original
Stranger: Season 2 — Netflix Original

Në dispozicion me 16 gusht!

Johnny English
Les Misérables (2012)

Në dispozicion me 17 gusht!

Crazy Awesome Teachers — Netflix Film
Drunk Parents
Glitch Techs: Season 2 — Netflix Family

Në dispozicion me 19 gusht!

Crímenes de familia / The Crimes That Bind — Netflix Film
DeMarcus Family Rules — Netflix Original
High Score — Netflix Documentary

Në dispozicion me 20 gusht!

Biohackers — Netflix Original
Good Kisser
Great Pretender — Netflix Anime
John Was Trying to Contact Aliens — Netflix Film

Në dispozicion me 21 gusht!

Alien TV — Netflix Family
Fuego negro — Netflix Film
Hoops — Netflix Original
Lucifer: Season 5 — Netflix Original
Rust Valley Restorers: Season 3 — Netflix Original
The Sleepover — Netflix Film

Në dispozicion me 23 gusht!

1BR
Septembers of Shiraz
Available August 25
Emily’s Wonder Lab — Netflix Family
Trinkets: Season 2 — Netflix Original

Në dispozicion me 26 gusht!

Do Do Sol Sol La La Sol — Netflix Original
La venganza de Analía — Netflix Original
Million Dollar Beach House — Netflix Original
Rising Phoenix —Netflix Documentary

Në dispozicion me 27 gusht!

Aggretsuko: Season 3 — Netflix Anime
Retsuko the Red Panda
The Bridge Curse
The Frozen Ground

Në dispozicion me 28 gusht!

All Together Now — Netflix Film
Cobra Kai: Seasons 1-2 — Netflix Original
I AM A KILLER: Released — Netflix Original
Orígenes secretos / Unknown Origins — Netflix Film

Në dispozicion me 31 gusht!

Casino Royale
Quantum of Solace
What’s leaving Netflix in August 2020
Leaving August 1
Skins: Vol. 1-7

Largimi më 3 gusht!

Love
Paranormal Survivor: Season 1-2
Leaving August 7

6 Days
Judy Moody and the Not Bummer Summer
St. Agatha

Largimi më 14 gusht!

Adventures in Public School
Being AP
Goon

Largimi më 18 gusht!

The Incident

Largimi më 19 gusht!

Some Kind of Beautiful

Largimi më 20 gusht!

Bad Rap

Largimi më 21 gusht!

Just Go With It

Largimi më 23 gusht!

Fanatic

Largimi më 25 gusht!

Blue Is the Warmest Color

Largimi më 28 gusht!

Bring It On: Worldwide Showdown
The Wicker Man


TË NGJASHME