HomeShowbiz

Çifti i italianëve më të dashur për shqiptarët janë bërë gjyshër

Al Bano Carrisi dhe Romina Power janë bërë gjyshër. Në finalen e “The Voice” Albano dha lajmin e bukur. Vajza e tyre Cristel Carrisi, e martuar me Davor Luksic, ka sjellë në jetë një fëmijë duke i bërë prindërit, gjyshër për herë të parë.

Kuptova se fjala ‘nonno’(gjysh) përsëritet dy herë  no-no, sepse është një emocion i bukur”, tha Al Bano.

 

Bebi lindi në Zagreb, në kryeqytetin e Kroacisë, vendi i origjinës së bashkëshortit të saj me të cilin është martuar prej dy vitesh. /cna.al


TË NGJASHME