HomeShowbiz

Çifti më i ri Donald-Beatrix bëjnë vallëzimin e tyre të parë (Video)

Marrëdhënia mes çiftit më të ri në “Big Brother”, Donaldi-Beatrix, po forcohet çdo ditë e më shumë.

Spektaklin e kaluar ata u përpoqën t’i japin fund njëherë e mirë dilemave mbi afrimitetin e tyre duke u shprehur se kanë një pëlqim për njëri-tjetrin.

Mbrëmjen e djeshme ata vallëzuan nën tingujt e këngës së Alban Skenderaj, “Unë dhe ti”. Ndërsa banorët ishin ulur dhe po e shijonin kërcmin e tyre.


TË NGJASHME