HomeLifestyle

Cilat janë karakteristikat që ka një partner perfekt?

1-Është i sinqertë dhe i ndershëm
Një njeri i mirë, nuk do të tradhëtonte asnjëherë. Nuk ka rëndësi se sa e joshin femrat e tjera, ai thjesht nuk do e bëjë.

2-Të bën të ndihesh e sigurt
Ta bësh të ndihet e sigurtë është një ndër shtyllat kryesore që e mban një lidhje gjallë. Një njeri i mirë e dallon këtë dhe është gjithmonë i gatshëm të qëndrojë në këmbë për partneren e tij.

3-Nuk është asnjëherë abuziv
Një njeri i mirë, nuk përdor asnjëherë dhunën, në çfarëdolloj situate. Edhe nëse situata përkeqësohet, ai do të largohet për tu qetësuar, dhe për të mos përdorur dhunën fizike. E gjitha kjo sepse ai e di që dhuna është e pajustifikueshme.

4-Të mbështet
Një njeri i mirë është në gjendje të mbështesë partneren e saj emocionalisht, edhe nëse ai nuk e kupton plotësisht se çfarë ka ndodhur. Për sa kohë që kjo do e bëjë atë të ndihet mirë, ai është i gatshëm të bëjë çdo gjë, madje edhe nxitësin e tifozëve.


TË NGJASHME