HomeLifestyle

Cili është simboli juaj i karakterit?

Kemi rastisur të shikojmë kalkulatorin duke i krahasuar me karakteret e ndryshme të njerëzve. 4 funksionet themelore përshkruajnë secilin karakter. Kështu që zgjidhni simbolin që ju tërheq më shumë dhe do dilni në një konkulzion të karakterit tuaj.

1. Simboli i karakterit “+”: Plus

Ju jeni një plus nëse sjell diçka pozitive për çdo situatë. Njerëzit e mirëpresin praninë tuaj sepse i bëni gjërat për më mirë.

Mbledhësit sjellin një shishe verë ose një tortë në çdo rast, ndihmojnë në larjen ose ofrojnë të shikojnë fëmijët ndërsa të rriturit bisedojnë. Në vend që të përqafohen në qendër të vëmendjes, ata lejojnë të tjerët të flasin ndërsa ata dëgjojnë me vëmendje. Ata ju bëjnë të ndiheni sikur keni rëndësi dhe ju pëlqen t’i keni pranë. 

2. Simboli i karakterit “-“: Minus

Zemra juaj fundoset kur zbuloni se këta njerëz do të jenë në një funksion. Ata thithin energji nga ju duke qenë nevojtarë dhe kërkues. Duket se asgjënuk shkon mirë për zbritjen. Ata gjithmonë gjejnë një arsye për të qenë të pakënaqur dhe ndajnë fatkeqësinë e tyre me këdo. Jeta është mizore me ta, të cilët vuajnë nga diskriminimi në punë, neglizhimi nga partnerët e tyre dhe në përgjithësi trajtohen gjithmonë keq. Sipas tyre, natyrisht.

3. Simboli i karakterit “*”: Shumëzimi

Me këta njerëz të mrekullueshëm përreth, ju ndiheni sikur gjithçka është e mundur. Ju sfidoheni ta jetoni jetën plotësisht, për të maksimizuar potencialin tuaj. Shumëzuesit janë modele që frymëzojnë të tjerët të bëhen më të mirë. Ata ju inkurajojnë të besoni në veten tuaj dhe ju japin shtytjen që ju nevojitet për të shkuar për atë që dëshironi në jetë. Këta shpirtra bujarë ndajnë mençurinë e tyre me ju, kështu që ju nuk duhet të bëni të njëjtat gabime që ata bëjnë.

4. Simboli i karakterit “/”: Pjestimi

Ata që zgjedhin simbolin e pjestimit ju bëjnë një person më të vogël duke zvogëluar qëndrimin dhe vetë-vlerësimin tuaj me mendjen e tyre të vogël. Këta hajdutë shpirtërorë hedhin dyshime në fytyrën tuaj ndërsa shtypin ëndrrat tuaja. Ata e humbin kohën tuaj duke u marrë me thashetheme të pabazuara. Si një kancer që fillon i vogël, por përfundimisht konsumon tërë trupin tuaj, ata në fillim duken si murmuritje të padëmshme, por ju infektojnë me farat e mendimeve helmuese.


TË NGJASHME